- Opis
- Ocet jabłkowy produkowany z jabłek z certyfikowanych upraw ekologicznych to bogactwo witamin z grupy B, w tym kwasu foliowego, witaminy C oraz sodu, potasu i magnezu – odpowiedzialnych m,in, za prawidłową pracę serca, Znajdziemy w nim także kwas chlorogenowy, hamujący utlenianie cholesterolu LDL, co zmniejsza ryzyko miażdżycy,
- Dodatkowe informacje
- Ekologiczny ocet jabłkowy niefiltrowany zawiera naturalny osad. Osad w occie niefiltrowanym jest wyznacznikiem wysokiej jakości produktu.
- Składniki
- ocet z jabłek ekologicznych 5%
- Producent
- PolBioEco Polska Sp. z o. o. Do Dysa 5 20-149 Lublin sklep@polbioeco.pl 517949977
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Zakres temperatury przechowywania: od 5°C do 25°C.
Zalecana dzienna porcja
-
Wartość energetyczna
21 Kcal
89 kJ
1% -
Tłuszcze
0 g
0% -
Nasycone kwasy tłuszczowe
0 g
0% -
Węglowodany
1,2 g
0,5% -
Cukier
0 g
0% -
Białka
0,01 g
0% -
Sól
0 g
0%
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 250
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.