- Składniki
- Mleko, kultury bakterii mlekowych
- Instrukcja użycia
- Gotowe do użycia
- Producent
- Polmlek Raciąż Sp, z o,o, ul, Zawoda 48 09-140 Raciąż
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w temperaturze +1 C do +8 C, Po otwarciu opakowania przechowywać nie dłużej niż 72 godz, w warunkach chłodniczych, Zakres temperatury przechowywania: od 1°C do 8°C.
Zalecana dzienna porcja
-
Wartość energetyczna
162 Kcal
675 kJ
8,1% -
Tłuszcze
9,7 g
13,9% -
Nasycone kwasy tłuszczowe
6,3 g
31,5% -
Węglowodany
3,6 g
1,4% -
Cukier
3,1 g
3,4% -
Białka
15 g
30% -
Sól
0,1 g
4,2%
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 250
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.