- Opis
- Podłużne, mięsiste odmiany pomidorów doskonale nadają się na przetwory: do smażenia na keczup, przecier, sos, zupę i do słoików na zimę. Jeśli zastanawiasz się które pomidory nadają się do suszenia lub chcesz zrobić pomidory w słoikach a’la pelati, czyli przechowywane w całości (jak z puszki, ale zdrowiej), wybierz odmiany podłużne. Takie pomidory w całości bez skóry w sosie własnym są idealne na zimę do zup i sosów. Sprawdzą się również do pizzy i do spaghetti.
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 1000
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.