- Opis
- rodzaj holenderskiego sera produkowany z krowiego mleka. Mazdamer jest zaliczany do serów półtwardych, podpuszczkowych oraz dojrzewających. Ma smak bardziej słodki i orzechowy niż ementaler, delikatną, żółtą skórkę, a w przekroju widoczne duże dziury. Jest także bardziej wilgotny i sprężysty.
- Składniki
- pasteryzowane ekologiczne mleko krowie,sół,stabilizator kwasowości-chlorek wapnia,kultury bakterii kwasu mlekowego w mleku,podpuszczka mikrobiologiczna
- Producent
- Eko-wital Sp. z o.o. Staniewicka 5, 03-310 Warszawa
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w temperaturze od 2 do 6 stopni po otwarciu spożyć w ciągu 3 dni Zakres temperatury przechowywania: od 2°C do 6°C.
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 125
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.