- Opis
- Świeże pierożki ravioli z grzybami.
- Składniki
- Pasta: 50%: mąka PSZENNA, JAJA 30%, semolina z PSZENICY durum. Farsz 50%: SER ricotta (serwatka z MLEKA, MLEKO, sól), ziemniaki odwodnione, olej słonecznikowy, borowiki 7% (Boletus edulis i grzyby z tej grupy), SERWATKA w proszku, starty SER, cebula, suszone pieczarki 2%(Agarius Bisporus), sól, białe wino, naturalne aromaty (zawierają MLEKO), pietruszka. ALERGENY: patrzna składniki zaznaczone pogrubioną czcionką. Wyprodukowano w zakładzie, który przetwarza takze ORZECHY, RYBY, SKORUPIAKI, MIĘCZAKI I SELER.
- Instrukcja użycia
- Sposób przygotowania: gotować 2 minuty w osolonej wodzie, odcedzić, przyprawić do smaku. Opakowanie zawiera 2/3 porcje. Po otwarciu spożyć w ciągu 1 dnia.
- Producent
- Rana
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w lodówce Zakres temperatury przechowywania: od 4°C do 6°C.
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 250
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.