Opis
Kefir - mleko fermentowane otrzymywane poprzez fermentację z zastosowaniem odpowiednich kultur kefirowych
Dodatkowe informacje
Kefir produkowany w sposób tradycyjny, metodą termostatową ( w przeciwieństwie do metody przemyslowej - zbiornikowej), fermentuje i dojrzewa oddzielnie w kazdej zamknietej butelce. Czysty skład, tylko mleko i kultury fermentujące.
Składniki
Mleko pasteryzowane, żywe kultury kefirowe
Instrukcja użycia
do bezpośredniego spożycia
Producent
FZZPM w Polsce ZUH Robico ul. Hoża 66/68, 00-682 Warszawa
Warunki przechowywania
przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Zalecana dzienna porcja

  • Wartość energetyczna 43 Kcal
    180 kJ
    2,2%
  • Tłuszcze 1,5 g
    2,1%
  • Nasycone kwasy tłuszczowe 1 g
    5%
  • Węglowodany 4,2 g
    1,6%
  • Cukier 4,2 g
    4,7%
  • Białka 3,1 g
    6,2%
  • Sól 0,1 g
    4,2%

Inne informacje

Kraj pochodzenia:
Polska
Ilość netto (g/ml):
400

Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.