- Opis
- Kefir - mleko fermentowane otrzymywane poprzez fermentację z zastosowaniem odpowiednich kultur kefirowych
- Dodatkowe informacje
- Kefir produkowany w sposób tradycyjny, metodą termostatową ( w przeciwieństwie do metody przemyslowej - zbiornikowej), fermentuje i dojrzewa oddzielnie w kazdej zamknietej butelce. Czysty skład, tylko mleko i kultury fermentujące.
- Składniki
- Mleko pasteryzowane, żywe kultury kefirowe
- Instrukcja użycia
- do bezpośredniego spożycia
- Producent
- FZZPM w Polsce ZUH Robico ul. Hoża 66/68, 00-682 Warszawa
- Warunki przechowywania
- przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Zalecana dzienna porcja
-
Wartość energetyczna
43 Kcal
180 kJ
2,2% -
Tłuszcze
1,5 g
2,1% -
Nasycone kwasy tłuszczowe
1 g
5% -
Węglowodany
4,2 g
1,6% -
Cukier
4,2 g
4,7% -
Białka
3,1 g
6,2% -
Sól
0,1 g
4,2%
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 900
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.