- Opis
- Lekki sos sojowy wytwarzany ze sfermentowanej soi z dodatkiem kukurydzy, soli wody i etanolu. Dojrzewa krótko, dzięki czemu ma jaśniejszy kolor i lekki smak. Wersja z mniejszą zawartością soli. Nie zawiera glutenu. Sakura produkuje naturalnie warzony (przez co najmniej 6 miesięcy) i bezglutenowy sos sojowy, wykorzystując tylko ziarna soi wolne od GMO. Dziś sos sojowy Sakura jest liderem rynku w Brazylii i za granicą.
- Składniki
- woda, soja, kukurydza, sól, alkohol 3,5%.
- Instrukcja użycia
- Wstrząsnąć przed użyciem.
- Producent
- Beagley Copperman, Grzecznarowskiego 2, 26-600 Radom, www.beagleycopperman.pl
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Zakres temperatury przechowywania: od 5°C do 25°C.
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 150
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.