- Opis
- Bezglutenowa ciabatta do dalszego odpieku.
- Dodatkowe informacje
- Produkt bezglutenowy zalecany w dietach wykluczających gluten.
- Składniki
- Składniki : woda, zakwas (mąka ryżowa, woda), skrobia kukurydziana, ziarna słonecznika 5 %, mąka gryczana, ziarna lnu 4 %, syrop z buraków cukrowych, błonnik pokarmowy, skrobia ryżowa, koncentrat soku jabłkowego, drożdże, substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza; izolat białka sojowego, sól, tłuszcz roślinny, regulator kwasowości: kwas winowy
- Producent
- Dr. Schär AG / SPA Winkelau 9 39014 Burgstall / Postal (BZ) Italy
- Warunki przechowywania
- 0
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 200
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.