- Opis
- Koreańska pasta z ostrej papryki, poddana fermentacji. Jest podstawą przy kiszeniu warzyw np. Kimchi. Bardzo pikantna o wyrazistym smaku
- Składniki
- pasta ryżowa 46,7 % [ryż, sól, koji (Aspergillus oryzae), woda], syrop kukurydziany, ostra papryka w proszku 11,3 %, woda, pasta SOJOWA [SOJA, woda, sól, koji (Aspergillus oryzae)], alkohol etylowy 2,5 %, sól, GLUTEN PSZENNY, przyprawa w płynie (SOJA, woda, sól, GLUTEN PSZENNY, alkohol etylowy, ekstrakt drożdżowy), zagęszczony sok z czosnku.
- Instrukcja użycia
- Tradycyjne potrawy koreańskie np.: kimchi, bulgogi, galbi. Marynata do mięs.
- Producent
- De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp. k., Pieńków 147 A, 05-152 Czosnów, Polska www.houseofasia.pl
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Zakres temperatury przechowywania: od 5°C do 25°C.
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 170
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.