- Opis
- Kiełbasa podwawelska 500g.
- Składniki
- mięso 73% (w tym mięso: wieprzowe 68%, wołowe 5%), woda, tłuszcz wieprzowy, skrobia ziemniaczana, sól, przyprawy i ekstrakty przypraw, białko sojowe, glukoza, substancja zagęszczająca: karagen; stabilizatory: difosforany, trifosforany; wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy; przeciwutleniacz: askorbinian sodu; barwnik: karmin; aromat dymu wędzarniczego, substancja konserwująca: E250; osłonka jadalna: jelito wieprzowe.
- Producent
- SOKOŁÓW S.A Aleja 550-lecia 1 08-300 Sokołów Podlaski
Zalecana dzienna porcja
-
Wartość energetyczna
269 Kcal
1116 kJ
13,4% -
Tłuszcze
23 g
32,9% -
Nasycone kwasy tłuszczowe
9,2 g
46% -
Węglowodany
2,6 g
1% -
Cukier
0,5 g
0,6% -
Białka
13 g
26% -
Sól
2,2 g
91,7%
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 500
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.