- Opis
- Burger z łososia wędzony na gorąco w dymie bukowo-olchowym
- Dodatkowe informacje
- Produkt rybny wędzony na gorąco pakowany próżniowo.
- Składniki
- łosoś atlantycki 92 % (Salmo salar - wyhodowane w Norwegii) czosnek 3 % sól czosnek niedźwiedzi substancja zagęszczająca: karagen izolat białka sojowego glukoza aromaty przeciwutleniacz: askorbinian sodu
- Instrukcja użycia
- Grillować - Od postaci schłodzonej Wyjmij burgery z opakowania i połóż je na ruszt, grilluj po 3-4 minuty z każdej strony do momentu, aż będą rumiane na zewnątrz. Podawaj na ciepło bezpośrednio po zdjęciu z rusztu. Piec w piekarniku - Od postaci schłodzonej Rozgrzej piekarnik do 180°C, wyjmij burgery z opakowania i piecz je przez około 8-10 minut. Temp.: 180°C Czas: 8-10 min. Smażyć w płytkim tłuszczu - Od postaci schłodzonej Po wyjęciu burgerów z opakowania, rozgrzej patelnię i dodaj olej (około 1 łyżkę). Smaż je przez 2-3 minuty z każdej strony.
- Warunki przechowywania
- Temperatura przechowywania: od 0°C do +6°C. Zużyć po otwarciu opakowania. Zakres temperatury przechowywania: od 0°C do 6°C.
Zalecana dzienna porcja
-
Wartość energetyczna
210 Kcal
875 kJ
10,5% -
Tłuszcze
14 g
20% -
Nasycone kwasy tłuszczowe
2 g
10% -
Węglowodany
2 g
0,8% -
Cukier
2 g
2,2% -
Białka
19 g
38% -
Sól
2 g
83,3%
Inne informacje
- Kraj pochodzenia:
- Polska
- Ilość netto (g/ml):
- 170
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.