- Opis
- Cukier kryształ - klasyk wśród słodkiej rodziny cukrów do pieczenia, gotowania i słodzenia. Cukier ten jest naturalnym, wszechstronnym dodatkiem do słodkiej kuchni.
- Producent
- Nordzucker Polska S.A. ul. 5 Stycznia 54 64-330 Opalenica www.nordzucker.pl
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w suchym miejscu i temperaturze pokojowej Zakres temperatury przechowywania: od 5°C do 25°C.
Zalecana dzienna porcja
-
Wartość energetyczna
400 Kcal
1700 kJ
20% -
Tłuszcze
0 g
0% -
Nasycone kwasy tłuszczowe
0 g
0% -
Węglowodany
100 g
38,5% -
Cukier
100 g
111,1% -
Białka
0 g
0% -
Sól
0 g
0%
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 1000
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.