- Opis
- Makaron falbanki z kurkumą
- Składniki
- mąka z pszenicy zwyczajnej, kurkuma (0,02%).
- Instrukcja użycia
- Sposób przygotowania makaronu: zagotować wodę z dodatkiem soli i kilku kropel oleju roślinnego, w proporcji1 litrwody na100 gmakaronu, Do gotującej się wody wrzucać stopniowo makaron, nie przerywając wrzenia, Gotować na słabym ogniu od czasu do czasu mieszając, Po ugotowaniu makaron odcedzić, spłukać wodą i podawać, Czas gotowania: 7-9 min
- Producent
- Makarony Polskie S.A. ul. Podkarpacka 15 35-082 Rzeszów
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w suchym, przewiewnym i zacienionym miejscu. Zakres temperatury przechowywania: od 5°C do 25°C.
Zalecana dzienna porcja
-
Wartość energetyczna
352 Kcal
1493 kJ
17,6% -
Tłuszcze
1,1 g
1,6% -
Nasycone kwasy tłuszczowe
0,5 g
2,5% -
Węglowodany
73 g
28,1% -
Cukier
3,5 g
3,9% -
Białka
11 g
22% -
Sól
0,01 g
0,4%
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 400
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.