- Opis
- Makaron świderki
- Dodatkowe informacje
- Opakowanie zawiera 4 porcje produktu po 100 g.
- Składniki
- mąka z pszenicy zwyczajnej woda kurkuma Produkt może zawierać śladowe ilości jaj.
- Instrukcja użycia
- Sposób przygotowania makaronu: zagotować wodę z dodatkiem soli i kilku kropel oleju roślinnego, w proporcji1 litrwody na100 gmakaronu. Do gotującej się wody wrzucać stopniowo makaron, nie przerywając wrzenia. Gotować na słabym ogniu od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić, spłukać wodą i podawać. Czas gotowania: 7-9 min
- Producent
- Makarony Polskie S.A. ul. Podkarpacka 15 35-082 Rzeszów
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w suchym, przewiewnym i zacienionym miejscu. Zakres temperatury przechowywania: od 5°C do 25°C.
Zalecana dzienna porcja
-
Wartość energetyczna
326 Kcal
1384 kJ
16,3% -
Tłuszcze
0,2 g
0,3% -
Węglowodany
67,6 g
26% -
Białka
11,7 g
23,4%
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 400
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.