- Opis
- Suszone grzyby Mun. Doskonałe do zup grzybowych, bigosu, farszu i sosów.
- Dodatkowe informacje
- Grzyby Mun to odmiana nadrzewnego grzyba występującego w strefie tropikalnej. Charakteryzują się delikatnym, szlachetnym smakiem. Idealny dodatek do bigosu, farszu, sosów, zup, sajgonek i innych potraw.
- Składniki
- suszone grzyby Mun (nazwa polska: Uszak gęstowłosy, nazwa łacińska: Auricularia polytricha)
- Instrukcja użycia
- Grzyby moczyć w gorącej wodzie przez około 15 min, oczyścić. Następnie gotować przez 10 min, odcedzić.
- Producent
- TAN-VIET International S.A. ul. Marco Polo 9, 83-031 Łęgowo, Polska www.tan-viet.com.pl
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w suchym i nienasłonecznionym miejscu. Zakres temperatury przechowywania: od 5°C do 25°C.
Zalecana dzienna porcja
-
Wartość energetyczna
386 Kcal
1621 kJ
19,3% -
Tłuszcze
0,6 g
0,9% -
Nasycone kwasy tłuszczowe
0 g
0% -
Węglowodany
70,2 g
27% -
Cukier
0 g
0% -
Białka
4,9 g
9,8% -
Sól
0,02 g
0,8%
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 50
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.