- Opis
- Camembert z najlepszej jakości mleka z rodzinnych gospodarstw.
- Składniki
- mleko pasteryzowane sól kultury mleczarskie podpuszczka mikrobiologiczna pleśń gatunku Geotrichum candidum
- Producent
- Mleczarnia „Turek" Sp. z o.o. ul. W. Milewskiego 11 62-700 Turek
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w temperaturze od +2 C do +8 C Zakres temperatury przechowywania: od 2°C do 8°C.
Zalecana dzienna porcja
-
Wartość energetyczna
356 Kcal
1475 kJ
17,8% -
Tłuszcze
32 g
45,7% -
Nasycone kwasy tłuszczowe
22 g
110% -
Węglowodany
1,3 g
0,5% -
Cukier
0,01 g
0% -
Białka
18 g
36% -
Sól
1,7 g
70,8%
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 120
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.