- Opis
- Podziel się tym, co lubisz najbardziej - delikatnym i wybornym serem Valbon. Aksamitna skórka, cudownie miękkie i kremowe wnętrze, to dopiero początek przyjemności... Delektuj się serem najwyższej jakości, którego wyrafinowany smak zaspokoi podniebienie każdego konesera.
- Dodatkowe informacje
- Niezależne jury, w skład którego wchodzą członkowie Academy of Culinary Arts, Euro- Toques, Maitres Cuisiniers de France, wyróżniło Valbon Camembert trzema gwiazdkami, przyznając mu najwyższą możliwą ocenę.
- Składniki
- mleko pasteryzowane sól podpuszczka mikrobiologiczna czyste kultury mleczarskie Penicillium Candidum
- Producent
- Hochland Polska Sp. z o.o. ul. Okrężna 2 64-530 Kaźmierz www.valbon.pl
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w temperaturze od +2 C do 68 C Zakres temperatury przechowywania: od 2°C do 6°C.
Zalecana dzienna porcja
-
Wartość energetyczna
356 Kcal
1473 kJ
17,8% -
Tłuszcze
32 g
45,7% -
Nasycone kwasy tłuszczowe
22 g
110% -
Węglowodany
1 g
0,4% -
Cukier
0 g
0% -
Białka
17 g
34% -
Sól
1,4 g
58,3%
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 180
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.