- Opis
- Wygląd oliwy świadczy o tym, że nie została poddana procesowi filtracji, dzięki czemu zachowała nienaruszone cechy naturalne. Charakteryzuje się wyśmienitym, owocowym smakiem, który jest rezultatem uważnego doboru oliwek pochodzących z tradycyjnych regionów upraw. Oliwa uzyskiwana na zimno (w temperaturze poniżej 27°C) Najlepszej jakości oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, otrzymuje się poprzez mechaniczne tłoczenie całych oliwek z regionów śródziemnomorskich. Jest najszlachetniejszą i najzdrowszą oliwą - przeznaczoną do spożywania głównie na surowo. Jej pełny, doskonały smak powoduje, że jest idealna do przyprawiania potraw i krótkotrwałego gotowania lub smażenia.
- Składniki
- oliwa z olwek
- Producent
- Oleificio Salvadori Srl Via delle Nazioni Unite, 26/28 Badia a Settimo, 50018 Scandicci (Firenze) Italia
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w ciemnym i chłodnym miejscu Zakres temperatury przechowywania: od 10°C do 20°C.
Zalecana dzienna porcja
-
Wartość energetyczna
824 Kcal
3389 kJ
41,2% -
Tłuszcze
91,6 g
130,9% -
Nasycone kwasy tłuszczowe
14,1 g
70,5% -
Węglowodany
0 g
0% -
Cukier
0 g
0% -
Białka
0 g
0% -
Sól
0 g
0%
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 500
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.