- Opis
- Kanapkowy, naturalny ser,
- Składniki
- Kultury bakterii fermentacji mlekowej, śmietanka,
- Instrukcja użycia
- Gotowe do użycia,
- Producent
- Spółdzielnia Dostawców Mleka w Wieluniu, Wieluń, ul, Kolejowa 63
- Warunki przechowywania
- Przechowywać w temperaturze od +2 C do +8 C, Zakres temperatury przechowywania: od 2°C do 8°C.
Zalecana dzienna porcja
-
Wartość energetyczna
273 Kcal
1127 kJ
13,6% -
Tłuszcze
26 g
37,1% -
Nasycone kwasy tłuszczowe
18 g
90% -
Węglowodany
3,7 g
1,4% -
Cukier
3,7 g
4,1% -
Białka
6 g
12% -
Sól
0,24 g
10%
Inne informacje
- Ilość netto (g/ml):
- 200
- Dostawca:
Rzeczywiste towary mogą wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciach. Rzeczywiste towary mogą być dostarczone w innym opakowaniu, wyglądać lub mieć inny kształt. Informacje zawarte w opisie produktu dostępnym w sklepie internetowym mają charakter ogólny; w związku z tym nie są one identyczne z informacjami podanymi na opakowaniu produktu. Informacje podane na opakowaniu produktu są bardziej szczegółowe i mogą nieznacznie różnić się od informacji podanych w opisach produktów dostępnych w sklepie internetowym. Zawsze zaleca się przeczytanie i przestrzeganie informacji podanych na opakowaniu produktu. Liczba produktów objętych promocją jest ograniczona.